طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ
آشپزي

مواد لازم
1- لپه 1 پيمانه
2- مرغ 1عدد سينه مرغ يا ران مرغ
3- آبليمو به مقدار لازم
4- رب گوجه 2 قاشق غذاخوري
5- نمک به مقدار لازم
6- زردچوبه به مقدار لازم
7- فلفل به مقدار لازم
8- روغن به مقدار لازم

طرز تهيه قيمه مرغ
ابتدا پياز را نگيني خرد کرده و آنها را سرخ مي کنيم و رب گوجه را تفت مي دهيم و فلفل و زردچوبه و را به آن اضافه مي کنبم بعد از آن لپه ها را داخل ظرف ميريزيم و مرغ را نيز به آن اضافه مي کنيم و اجاره مي دهيم کمي تفت داده شود و يعد آب را به آن اضافه مي کنيم وقتي آب به چوش آمد زير شعله را کم مي کنيم بعداز يک ساعت آلو خورشتي را به آن اضافه مي کنيم زماني که مرغ و لپه پخته شوند غذاي شما آماده است 15 دقيقه قبل از آماده شدن غذا به آن نمک اضافه مي کنيم.
آموزش آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0